The Servants laten zich inspireren door Nirvana.
The Servants laten zich inspireren door Nirvana. (Foto: )

TributeFest Outdoor op de Statie

VALKENSWAARD - Muziekliefhebbers kunnen zaterdag 17 augustus een plekje inde agenda vrijhouden. Dan is het tijd voor de tweede editie van TributeFest Outdoo. Plaats van handeling is Statie plaats. Mooi meegenomen: het festival is gratis toegankelijk

Aan muzikaal aanbid geen gebrek. Te zien zijn zes tributebands die een ode brengen aan hun muzikale idolen, zoals Michael Jackson, Nirvana, Ed Sheeran, the Rolling Stones, Eurythmics en Raymond van het Groenewoud.

Na de eerste en drukbezochte Outdoor editie van vorig jaar én de succesvolle Indoor editie in de Hofnar begin dit jaar, krijgt het TributeFest dus weer een vervolg in Valkenswaard, zo laat de organisatie met gepaste trots weten.

Ook dit keer staat een aantal tributes van regionale én nationale allure op het programma. Zo zijn er bestaande tributes van Michael Jackon (door IMI RTIST), Ed Sheeran (door Like Sheeran), Rolling Stones (door Stripped) en Nirvana (door The Servants). De lokale inbreng komt van gelegenheidsbands die een ode brengen aan Eurythmics en Raymond van het Groenewoud.

TributeFest Outdoor op de Statie vindt plaats op 2 podia op de Frans van Beststraat in Valkenswaard en begint om 19.30 uur.

www.mooiopdestatie.nl

Meer berichten