Laura Simonse - toneelkijkcursus
Laura Simonse - toneelkijkcursus (Foto: )

Hoe kijk jij naar een toneelvoorstelling?

Blijf je na een voorstelling soms met vragen achter en ben je benieuwd naar het maakproces van een voorstelling? Over de bedoeling van het stuk of de keuze voor het decor? De cursus toneelkijken geeft je hiervoor handvaten.

Valkenswaard - Laura Simonse, dramaturg, gaat bij drie voorstelling in Theater De Hofnar laten zien dat je meer uit jouw toneelbezoek kunt halen. Ze reikt je tijdens de cursus toneelkijken kennis en vaardigheden aan waarmee toneel kijken nog leuker en interessanter zal worden.

Over Laura
Laura Simonse is in 2016 afgestudeerd als dramaturg aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien houdt ze zich als freelance dramaturg bezig met allerlei verschillende opdrachten die te maken hebben met dramaturgie, educatie of een combinatie van beiden. Zo geeft ze al enkele jaren toneelkijkcursussen.

Cursus Toneelkijken
De cursus bestaat uit 3 lessen en 3 nabesprekingen bij de voorstellingen 'Tonio', 'Enkele Reis' en 'De vloer op'. Wil je deze cursus bijwonen? Benader onze kaartverkoopbalie (vanaf 19 aug weer geopend). Meer informatie vind je op www.hofnar.nl/cursus-toneelkijken.

Meer berichten