De Valkenswaardse Markt. Op het plein in het centrum is gedurende het jaar van alles te doen.
De Valkenswaardse Markt. Op het plein in het centrum is gedurende het jaar van alles te doen. (Foto: )

Nieuwe website toont alles dat Valkenswaard te bieden heeft

Valkenswaard staat bekend als een gezellige en groene gemeente, waar heel veel evenementen worden georganiseerd. In samenwerking met de gemeente Valkenswaard, Centrummanagement en de Valkenswaardse VVV heeft Valkenswaard Marketing onlangs een website gelanceerd waar al het aanbod van hetgeen er in Valkenswaard gebeurt is terug te vinden.

Valkenswaard - Of het nu gaat om het aanbod van eten en drinken, evenementen, kunst en cultuur: alles is terug te vinden op de website www.visitvalkenswaard.nl.

Samenwerken is belangrijk, vertelt Cor Driessen van Valkenswaard Marketing. "Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder." Dat is ons motto. "En door deze samenwerking hopen we meer bezoekers naar Valkenswaard te trekken en te laten genieten van al het goede wat Valkenswaard te beiden heeft."

"En dat is nogal wat", vult Inge Reijnders van de VVV hem aan. "Een hele leuke weekmarkt op donderdag (al een paar keer uitgeroepen tot de beste weekmarkt van Brabant, red.) kanotochten op de Dommel, uitgebreide wandel- en fietsroutes en zelfs ruiter- en menroutes voor de paardenliefhebbers. En er zijn ook een paar hele leuke musea in Valkenswaard. Het Valkerij en Sigarenmakerijmuseum en het Steendrukmuseum zijn hiervan de meest spraakmakende. Maar je kunt ook gewoon lekker genieten van een hapje en een drankje op 1 van de vele terrassen in Valkenswaard. Al dat aanbod is terug te zien op de nieuwe website."

Compleet overzicht

Los van het vaste aanbod is er in Valkenswaard nog een heel groot aanbod van evenementen. Theater de Hofnar kent zeer uitgebreide programmering. Maar wat te denken van Bloemencorso, het Vogelverschrikkersfestival, de IJsbaan op de markt en Hemelse Sferen met Hemelvaart. "Teveel om op te noemen. Daarom is ook dit complete evenementenaanbod terug te vinden op de website."

Waar je ook naar zoekt, alles wat Valkenswaard en omgeving zo leuk en uniek maakt, wordt in woord en beeld stijlvol en overzichtelijk gepresenteerd. "We steken in op actief beleven en laten zien dat onze gemeente ontzettend veel te bieden heeft. Vooral in het centrum en het prachtige groene buitengebied. Dat gegeven zie je in volle glorie terug op de site."

Stichting Valkenswaard Marketing is te vinden aan de Markt 19a in Valkenswaard.

www.visitvalkenswaard.nl

Meer berichten