Dans en zing mee met je favoriete Abba hits op zaterdag 28 september bij 'Swing back into the 70's & Get the Abba Fever' in Theater De Hofnar.
Dans en zing mee met je favoriete Abba hits op zaterdag 28 september bij 'Swing back into the 70's & Get the Abba Fever' in Theater De Hofnar. (Foto: Ruth Mampuys)

Staconcerten en clubsettings in Theater De Hofnar

Valkenswaard - In komend theaterseizoen haalt De Hofnar weer een aantal keer de theaterstoelen uit de zaal, voor een swingend staconcert of een gezellige clubsetting met zitjes. Er staan bars in de zaal, zodat je onder het genot van een drankje kunt genieten van de heerlijkste shows.


Staconcerten

Zo kun je op 28 sept. meezingen en swingen met je favoriete hits van Abba tijdens 'Abba Fever'. Op 26 okt. spelen Valkenswaardse bands, singer/songwriters en gelegenheidsformaties sets van hun eigen muziek tijdens 'The Seasons Sessies' en op 12 april kunnen de voetjes van de vloer tijdens Tributefest Valkenswaard.

Clubsettings

Op 21 sept. hebben we gezellige zitjes bij The Sixties Tribute Band en op 26 sept. bij cabaretière Anne Neuteboom. Op 27 okt. staat Dialect Zògezééd met tonprater Jan Strik en de muziekgroep 't Kumt Vaneiges. Op 15 dec. organiseert Yes Jazz hun Kerstmatinee met Neil van der Drift group en op 11 april kun je meedoen met de Grote Hofnar XL Muziekquiz.

Bij het bestellen van je kaarten kun je kiezen voor een staanplaats in de benedenzaal of voor een zitplaats op het balkon. Kijk voor meer info en het reserveren van kaarten op www.hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden