Van links naar rechts prijswinnaars Lizet en Leo Ramaekers en centrummanager van Valkenswaard Jef van Stratum.
Van links naar rechts prijswinnaars Lizet en Leo Ramaekers en centrummanager van Valkenswaard Jef van Stratum. (Foto: )

Leo en Lizet winnen zoektocht 'Maak de Match'

Leo en Lizet Ramaekers uit Valkenswaard ontvingen vorige week donderdag een cheque ter waarde van 2500 euro uit handen van centrummanager Jef van Stratum. Het gelukkige tweetal was prijswinnaar van 'Maak de Match'.

Valkenswaard - Samen met bijna duizend andere deelnemers maakten zij, tijdens een zoektocht in het Valkenswaardse centrumgebied, op hun wedstrijdformulier alle matches. De uitdaging die dag was om de namen van de deelnemende bedrijven te linken aan de juiste foto met het gezicht van de eigenaar of medewerker.

Zomeractie

'Maak de Match' is een gezamenlijke actie van de ondernemers in het Valkenswaardse centrumgebied. De actie was een succes. "Enerzijds omdat de ondernemers met plezier hebben deelgenomen aan dit leuke initiatief. Anderzijds nodigde de actie inwoners en bezoekers van Valkenswaard uit om de lokale ondernemers beter te leren kennen. Het was een geslaagde actie." Dat vinden Leo en Lizet ook. Zij vertellen enthousiast dat ze van hun prijs hun kinderen en kleinkinderen blij gaan maken. Daarnaast gaan ze samen genieten van een lekker etentje. "Al met al voor iedereen een goede start van de zomer."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden