Sanne Wallis de Vries
Sanne Wallis de Vries (Foto: Aisha Zeijpveld)

Speciale Damesdeal bij De Hofnar

Nieuw in theaterseizoen 2019-2020 zijn de theaterseries. Deze bestaan uit een aantal voorstellingen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Valkenswaard - Theater De hofnar heeft 4 theaterseries samengesteld: de Toptalentserie, de Damesdeal, de Tributeserie en de Jeugdontdekserie. Zo is er voor ieder wat wils. Het aantal theaterseries is beperkt, dus wees er snel bij want op = op! Een van deze series is de damesdeal: Ga samen met vriendinnen, zussen of (schoon)moeder 5 avonden er even helemaal tussen uit. De voorstellingen in dit pakket bestaan uit verschillende genres. Zo kun je losgaan op de muziek van Raìces Cubanes en Adele Project, schateren van het lachen bij Eva Crutzen en Sanne Wallis de Vries en jezelf helemaal verliezen in het toneelstuk 'De Liefde begraven'.

Kaarten reserveren
De theaterseries zijn alleen te bestellen via de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 - 17.00 u, za 18.30 - 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar (040)2074020.

Tip: Zit je agenda te vol? Geef een ticket uit je serie cadeau aan vrienden of familie! Leuk om te geven én om te krijgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden