Twintig jaar Hofnar met de vijf jonge makers in Theater De Hofnar. Zij komen alle vijf uit de eigen regio.
Twintig jaar Hofnar met de vijf jonge makers in Theater De Hofnar. Zij komen alle vijf uit de eigen regio. (Foto: )

Twintig jaar Hofnar met vijf jonge Makers

Ter ere van het twintig jarig bestaan van de Hofnar, presenteren vijf jonge talenten uit Valkenswaard de voorstelling 'Valkenswaard, ons bruisend podium'. Deze show is van 14 tot en met 17 mei te zien in Theater De Hofnar.

Valkenswaard - De Hofnar heeft de Valkenswaardse Kelly van den Boogaard, Neil Foreman, Michiel Wetzer, Anne Wetzer en Erwin Botteram gevraagd om een voorstelling te maken over het pad dat zij bewandelden, de ambities van nu en wat Valkenswaard hierin voor hen betekend heeft.

Valkenswaard, het dorp met een optimaal creatief klimaat voor de opstart van een artistieke carrière. Je kunt je écht geen betere omgeving wensen als jong talent. Op 14-jarige leeftijd stonden ze al voor uitverkochte zalen tijdens producties van het Were Di. Maar ook de Fantast, Centrum voor Muziek en Dans, de Harmonieën en vele anderen zorgden voor een podium.

Kaarten reserveren
Kaarten reserveren kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar (040)2074020.

Meer berichten