Successen op het NK voor de Valkenswaardse Roller Club.
Successen op het NK voor de Valkenswaardse Roller Club. (Foto: )

Succes voor VRC: winst en podiumplaatsen op NK

"Wat zijn wij als club trots op de behaalde resultaten van de laatste weken bij de wedstrijden." Zo reageert de Valkenswaardse Roller Club op de successen van afgelopen weekend, op het NK. Lynn Verberk werd eerste, Nine Buster tweede.

Valkenswaard - "Vorig jaar een nieuwe weg in geslagen." Dat leidt volgens de club tot de resultaten van nu. "Dankzij de tomeloze inzet van onze geweldige trainers en de meiden, die keihard hebben getraind." De Nederlandse kampioenschappen werden gehouden in Mierlo. "Wat hebben wij het daar super goed gedaan. We hebben gewoon een Nederlands Kampioen bij de VRC. Lynn, wat zijn wij trots op jou. En ook een super mooie tweede plaats voor Nine Buster", aldus Esther Willems namens VRC.

B-klasse

In de B-klasse waren er ook nog podiumplekken voor de Valkenswaardse vereniging. Bij het roldansen tots pakte Hannah Matters een eerste plaats, een tweede plaats ging naar Isis Verberk. Hailey van den Wildenberg werd vierde. Femke Geboers eindigde als tweede bij het roldansen mini en derde bij vrijrijden tots. Matters werd daar vijfde.

"Onze jongste rijdsters hebben in Zaandam gereden en behaalden drie podiumplekken. Bij de werd Layenna van Kessel eerste en Bibi Jansen tweede. Alycia Gatti werd tweede bij de pupillen." Voor de Valkenswaardse Roller Club staat binnenkort het nog een Nederlands Kampioenschap op het programma: dan het NK dansen.

Meer berichten