Abba Fever op 28 september in Theater De Hofnar. Het wordt een mooie show met lokaal talent.
Abba Fever op 28 september in Theater De Hofnar. Het wordt een mooie show met lokaal talent. (Foto: )

Valkenswaards talent schittert in Abba Fever

Swing back into the 70's en get the Abba Fever op zaterdag 28 september 2019 in Theater De Hofnar. Abba Fever bestaat uit twee fantastische zangeressen en de achtkoppige liveband. Onder wie de Valkenswaardse Kelly van den Boogaard en Erwin Botteram.

Valkenswaard - Al meer dan 40 jaar trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook zeker dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z'n dak gaat.
Valkenswaards talent
Wist je dat twee bandleden uit Valkenswaard komen? En dat ze allebei jonge makers zijn van het project '20 jaar Hofnar' met de voorstelling 'Valkenswaard, ons bruisend podium'? Een van deze leden is Kelly van den Boogaard. Ook wel bekend van de musicals 'Soldaat van Oranje' en 'The Addams Family'. Naast deze werkzaamheden is Kelly ook vocalist bij Abba Fever. Naast Kelly, schittert ook Erwin Botteram in Abba Fever. Hij bespeelt de bas. Hij heeft, net zoals Kelly, gestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Beide begonnen hun carrière als kinderen in Theater De Hofnar. Nu, jaren later, staan ze als professionele artiesten op het podium.

 

 

Meer berichten