Anne Neuteboom (toptalent) donderdag 26 september in Theater De Hofnar
Anne Neuteboom (toptalent) donderdag 26 september in Theater De Hofnar (Foto: )

Zie cabaret live in 2019-2020 Theater De Hofnar

De nieuwe theaterbrochure is al enkele weken uit en rijk gevuld met vele prachtige en hilarische voorstellingen. We kijken hieronder samen met jou vooruit naar een aantal voorstellingen uit het genre 'cabaret' in theaterseizoen 2019-2020.

Valkenswaard – Een avond flink lachen bij een van jouw favoriete cabaretiers? Dat kan ook komend seizoen weer in Valkenswaard. Bekende namen als Martijn Koning, Rob Scheepers, Karin Bruers, Ali B, Veldhuis & Kemper, René van Meurs en Jandino Asporaat zullen het podium betreden. Maar ook namen die je misschien afgelopen seizoen al voorbij hebt zien komen, zoals Pieter Derks, Christel de Laat en Henry van Loon. Zij staan komend seizoen met hun reprise voorstelling in het theater. Speciaal voor de dames organiseren we bij de cabaretvoorstelling 'Marja's Grote Tupper Topper Show' een ladies night.

TOPTALENTSERIE

In Theater De Hofnar zie je vandaag de topcabaretiers van morgen! Laat je verrassen door opkomende cabarettalenten Anne Neutenboom, Janneke de Bijl, Thijs van de Meeberg en Andries Tunru. Wil je alle vier de cabaretiers zien? Dan is de toptalentserie iets voor jou. Meer informatie over deze serie en alle cabaretshows vind je op www.hofnar.nl

Meer berichten