'Mijn man begrijpt mij niet' met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess
'Mijn man begrijpt mij niet' met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess (Foto: )

Zie toneel live in 2019-2020 Theater De Hofnar

De nieuwe theaterbrochure is al enkele weken uit en rijk gevuld met vele gepassioneerde en grappige voorstellingen. We kijken met jou vooruit naar een aantal voorstellingen uit het genre 'toneel' in theaterseizoen 2019-2020.

Valkenswaard - Het genre 'toneel' is komend seizoen weer sterk vertegenwoordigd met enkele grote namen en klassieke toneelstukken. Ga bijvoorbeeld naar 'Mijn man begrijpt me niet' met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess. Een feelgood komedie vol herkenbare situaties. Bomvol zwarte humor, vrouwen-onder-elkaar-grappen, vriendschap en ontroering. Of kom naar de pijnlijke, maar grappige voorstelling van Huub Stapel, 'Het huwelijk', geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Toneelkijk Cursus
Blijf je soms met vragen achter en ben je benieuwd naar het maakproces van een voorstelling? Tijdens de cursus toneelkijken reikt Laura Simonse bij drie toneelvoorstellingen kennis en vaardigheden aan om toneel kijken nog leuker en interessanter te maken. Voor meer informatie kijk op www.hofnar.nl.

Meer berichten