Jeugdvoorstelling @Junkie2.0 tijdens het KROOST-festival
Jeugdvoorstelling @Junkie2.0 tijdens het KROOST-festival (Foto: )

Voorstelling over sociale media en cyberpesten (13+)

Studio BOCK & BAAS staat tijdens het KROOST-festival, op woensdag 12 juni, met hun voorstelling @Junkie2.0 in Theater De Hofnar. Een voorstelling voor jeugd vanaf 13 jaar over sociale media en cyberpesten.

Valkenswaard - We staan non-stop in verbinding met de rest van de wereld via onze telefoons. Handig, maar het heeft zo haar keerzijdes. '@Junkie2.0' is een interactieve theatervoorstelling over cyberpesten, sexting, maakbare identiteit en privacy op internet. In het nagesprek bij de voorstelling worden deze thema's behandelt en wordt de jeugd op speelse wijze geconfronteerd met hun eigen internetgebruik.

Verstrikt raken in het
wereldwijde web

De voorstelling gaat over Roos, een meisje dat geen Facebook heeft. Dit kan toch niet!? Haar beste vrienden Tim en Thomas maken een profiel voor haar aan. Ze raakt al snel vertrouwd met posten, tweeten, liken, bloggen en vloggen. Wanneer ze een grap post waarin Thomas het doelwit is krijgt ze meer likes als ooit te voor. Wat begint als een grap loopt als snel uit de hand. Een dynamische voorstelling met een aangrijpend einde over jongeren die verstrikt raken in het wereldwijde web.

Meer berichten