Loulou Beavers, professioneel en gepassioneerd natuurfotografe.
Loulou Beavers, professioneel en gepassioneerd natuurfotografe. (Foto: Annemarie Jellema)

Fotoclub Lamina uit Dommelen houdt lezing

Fotoclub De Verbeelding uit Westerhoven en fotoclub Lamina uit Dommelen houden op 20 mei een lezing over landschapsfotografie. Deze lezing wordt gegeven door Loulou Beavers, professioneel en gepassioneerd natuurfotografe.

Dommelen/Westerhoven - Het duurt die avond van 20.00 tot 22.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur. Het vindt plaats in Gemeenschapshuis De Buitengaander in Westerhoven. De specialiteit van Beavers zijn sfeervolle en soms ook artistieke foto's. "Haar meervoudig belichte foto's zijn impressionistisch. Loulou's foto's en artikelen worden veelvuldig gepubliceerd in boeken en tijdschriften. Haar werk wordt ook regelmatig geëxposeerd en wordt wereldwijd verkocht door stockbureau's."

Ook zijn haar foto's regelmatig bekroond in internationale fotowedstrijden en is zij de auteur van enkele boeken. Met veel plezier geeft Loulou lezingen, workshops en organiseert zij fotoreizen naar interessante bestemmingen. Hierin deelt ze haar technische kennis en artistieke visie en stimuleert zij creativiteit op persoonlijk niveau. Aanmelden via email bij noudennettykuijlaars@upcmail.nl. De entree is vijf euro per persoon.

Meer berichten