Wilt u op papier reageren: Schutterwei 14, 5551 PA in Valkenswaard. Zie ook www.weerderheemvalkenswaard.nl.
Wilt u op papier reageren: Schutterwei 14, 5551 PA in Valkenswaard. Zie ook www.weerderheemvalkenswaard.nl. (Foto: )

Bijzondere vraag: wie mist deze ring?

De leden van Heemkundekring Weerderheem, onder meer actief met de wekelijkse rubriek Valkenswaardevol in deze krant, vonden onlangs een bijzondere ring.

Valkenswaard - "Deze ring vonden we in een verzameling van archeologische vondsten, die deel uitmaken van een collectie die de Heemkundekring gepresenteerd heeft in Carolus Valkenswaard. Dat was in oktober 2018", legt Weerderheem uit. "Wij zijn ervan overtuigd dat het niet de bedoeling is geweest om deze ring, met inscripte Marja 27-8-90, aan de collectie toe te voegen. We zijn dan ook benieuwd of het gaat lukken om deze ring terug te geven aan de rechtmatige eigenaar."

Wie mist deze ring en wie zou ons kunnen vertellen hoe deze terecht is gekomen in de collectie? "Wij zijn benieuwd naar de eigenaar en het verhaal van Marja. Kunt u ons helpen?" De Heemkundekring is op zoek naar de eigenaar van deze ring. "Weet u wie Marja is dan horen we dat graag. Mogelijk is ook nog te achterhalen bij welke gelegenheid deze ring is gegeven. Met deze informatie hopen we de ring terug te kunnen geven aan de eigenaar."

Neem met informatie contact op met Etienne Wetzer via 0402043198 of mail naar valkenswaardevol@weerderheemvalkenswaard.nl.

Meer berichten