Foto: Jurgen van Hoof

Lokale ondernemers trappen jaar af

Redactie

VDL Bus Valkenswaard is gastheer

De zesde editie van de gezamenlijke nieuwjaarsborrel van negen Valkenswaardse ondernemersverenigingen en de gemeente Valkenswaard is op donderdag 10 januari.

VALKENSWAARD – Kick Off Valkenswaard vindt op donderdag 10 januari plaats bij VDL Bus Valkenswaard. Samen met negen Valkenswaardse ondernemersverenigingen en gemeente Valkenswaard zijn zij dan gastheer van de zesde editie van Kick Off Valkenswaard. Na NieuwAtlantis, Soorsmuziek, Driessen Autogroep, Tuincentrum Coppelmans en Theater de Hofnar is VDL Bus Valkenswaard de zesde Valkenswaardse locatie die de deuren openstelt voor alle ondernemende mensen die een binding hebben met Valkenswaard en met elkaar willen proosten op het nieuwe jaar. "Dit evenement is voor ons een kans om niet alleen ons bedrijf, maar ook ons mooie product aan de ondernemers van Valkenswaard te presenteren", aldus directeur Ton de Haan.

Zowel leden als niet-leden van de organiserende ondernemersverenigingen zijn van harte welkom op de Kick Off. De entree bedraagt voor leden (en partners) van de organiserende verenigingen 17,50 euro per persoon. Voor niet-leden en hun partners is de entree 35 euro per persoon. De ondernemersverenigingen zorgen voor een welkomstdrankje en hapjes. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Diner

Nieuw deze editie is het netwerkdiner voorafgaand aan de Kick Off. Gedurende het diner ontmoeten de deelnemers, tijdens de drie verschillende gangen, steeds andere tafelgenoten. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om op een informele manier met andere ondernemende personen te netwerken. Aanmelden voor het Netwerk Diner en Kick Off Valkenswaard kan via de website: www.kickoffvalkenswaard.nl.

Het Netwerk Diner duurt van 17.00 tot 19.00 uur. Aansluitend gaat om 19.00 uur Kick Off Valkenswaard van start. De avond duurt tot 24.00 uur. Voor meer informatie: Leeuwendael Evenementen, tel. 040-2230088 of e-mail: info@leeuwendaelevenementen.nl.

Meer berichten