Foto:

Cultuur proeven in Valkenswaard op je sloffen

Sociaal initiatief Spare&Share houdt op zaterdag 5 januari een duurzame, multiculturele lunch in het theatercafé in De Hofnar. Dit is de perfecte gelegenheid om mensen uit de buurt in al hun verscheidenheid te ontmoeten. "Wat is er nou beter dan het nieuwe jaar inluiden met nieuwe contacten en lekker gezond en vegetarisch eten in huiselijke sfeer?"

Valkenswaard - Spare&Share draagt er graag haar steentje aan bij om mensen uit de buurt met elkaar te verbinden. "Gezellig met elkaar eten is dan natuurlijk de perfecte gelegenheid. En als je dan ook nog wordt verwend met een mix van gerechten, vakkundig bereid door een Syrische kok, dan kan de middag niet meer stuk. We vragen enkel en alleen dat je met je goede voornemens komt. Maar mocht je je stoute sloffen aan willen trekken, dan is er een open podium om je artistieke talenten te delen. Wij bijten het spits alvast voor je af."

Duurzaam

Dus heb je het hart op de juiste plaats en heb je altijd al willen bijdragen aan een duurzamere, gezelligere buurt? "Kom dan zaterdag 5 januari naar de lunch van Spare&Share in theater de Hofnar (De Hofnar 10, red.)."

Het begint om 12.00 uur en zal rond 14.00 uur ten einde komen. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar infospareandshare@gmail.com of te bellen naar 0636003662 (ook WhatsApp).

Meer berichten