De mis in de kerk start om 20.30 uur en duurt tot 21.30 uur.
De mis in de kerk start om 20.30 uur en duurt tot 21.30 uur. (Foto: )

Kerst en AperitiVOS op televisie

Tijdens de kerstdagen kunt u ook dit jaar weer afstemmen op uw lokale omroep. VOS zendt namelijk de Kerstnachtmis op maandag 24 december rechtstreeks uit.

Valkenswaard - De mis start om 20.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Daarna volgen enkele herhalingen. Daarnaast is van zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari een nieuwe aflevering te zien van de Valkenswaarde talkshow AperitiVOS. Deze keer geheel in het teken van de kerstdagen met bijpassende onderwerpen.

Presentator Koen Vlemmix wordt deze keer vergezeld door Felie Spooren, pastoor van de Willibrordusparochie. Ook het Leger Des Heils komt aan bod. Sinds dit jaar is er een afdeling van het Leger Des Heils gevestigd in Valkenswaard. Officier en projectleider Erik Bakker ligt toe wat het Leger Des Heils voor hulpbehoevenden kan betekenen in Valkenswaard en waar men het Leger Des Heils kan vinden. Verder een gesprek over de Kerst-Inn, georganiseerd bij Speeltuin Geenhoven.

Zelf koken en lekker eten hoort bij de kerstdagen. Aan tafel zitten daarom tevens grand maîtres Jan de Bruijn en Jacques van Vlerken van het Culinair Gilde Brabaçonne. Er is ook muziek en een interview met raadslid Ton Verhees.

Meer berichten