Foto:

De Volharding swingt het nieuwe jaar in

Zoals elk jaar begint KGZ De Volharding het nieuwe koorjaar met een feestelijk nieuwjaar-matinee. Het koor opent de matinee met een keuze uit haar operetterepertoire en zing ook andere luchtige liederen.

Valkenswaard - De wens om in samenwerking met een plaatselijke muziekgroep op te treden gaat ook dit jaar in vervulling. "De Tantes uit Valkenswaard is een vriendinnengroep die hun repertoire van liedjes uit de jaren '60 en '70 brengt op een zo aanstekelijke manier dat het vanzelf meezingers worden. Maar dan op hoog niveau."
Het slotnummer wordt door de twee groepen gezamenlijk gebracht en mondt uit in de gezellige nazit in de foyer van de Hofnar, die vaste
bezoekers niet willen missen. Het koor staat onder leiding van Leo Smeets en de vaste pianist is Frans van Tuijl. "Dit matinee vindt plaats op zondag 6 januari in De Hofnar." Tijd van aanvang is 13.00 uur. Kaartjes kosten 14,00 euro, inclusief 1 gratis consumptie. U kunt deze bestellen bij de leden van De Volharding en bij theater de Hofnar (voor aanvang van de matinee in de Hofnar).

 

Meer berichten