Foto:

Nieuwe kunstwerken tijdens KunstWinterSale

LUYKSGESTEL - Zondag 18 november houdt Galerie Elzenhoeve te Luyksgestel weer een verkoop-expositie onder de noemer KunstWinterSale. De gratis toegankelijke galerie heeft nieuwe werken in de verkoop - vandaar het begrip pop-up - die er qua pracht en namen niet om liegen. Zo worden kunstwerken getoond en te koop aangeboden van Pierre Alechinsky, Anton Rooskens, Karel Appel, Fred Bervoets, Hugo Claus, Leon De Smet, Lucebert, Constant Permeke, Panamarenko, Frans Masereel, Antoon Kruyssen, Jan Kruyssen, Hubert De Vries, Jef Diederen en Gèr Lataster. Het gaat vooral om originelen.


Kunst voor elke beurs

Werken zijn al te koop vanaf circa 50 euro. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is sowieso kenmerkend voor alle kunstwerken. Het is dus een uitgelezen kans om fraaie kunstwerken aan te schaffen waarvan vele jaren kan worden genoten.

Indien u een werk aanschaft dan kunt u het in de meeste gevallen direct meenemen. Het principe op=op is hier zeker van toepassing. Tijdens de expositiedag kunt u aansluitend gezellig een kopje koffie of thee nuttigen.

Meer info is te vinden op www.elzenhoeve.eu en via facebook.com/elzenhoeve

Meer berichten