Foto: Twan van Bijsterveldt

Bijzonder muzikaal initiatief van Dommelecho

Harmonie De Dommelecho uit Dommelen komt binnenkort met een bijzonder initiatief: 'Het oog van de Meester'. De laatste voorbereidingen worden getroffen.

Valkenswaard - Op zondag 4 november is het vervolgens zo ver. Dan vindt in theater De Hofnar in Valkenswaard het bijzondere drievoudige concert plaats. Dat gebeurt onder de titel 'Het Oog van de Meester'.

Dit initiatief van harmonie De Dommelecho brengt naast de Dommelse harmonie zelf nog twee andere gezelschappen over het voetlicht, te weten de Philips Harmonie uit Eindhoven en de Koninklijke Fanfare Philharmonie uit Leende. Een mooie regionale samenwerking dus.

De drie orkesten spelen elk een programma van een halfuur en laten zich daarbij kritisch beoordelen door dirigent Matty Cilessen. Het resultaat: een kwalitatief goed programma, dat ook de diversiteit van hafa-muziek onder de aandacht brengt.

Kaarten

Het concert begint die middag om 15.00 uur. Kaarten kosten vijf euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de verkoopbalie van theater De Hofnar. Of gewoon via de website:

www.hofnar.nl

Meer berichten