Foto:

Behandelcentrum Valkenhof: Nieuwe naam, ruimte en gezicht

Al jaren beschikt Valkenhof over een professioneel team van enthousiaste behandelaars op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, triggerpoint-therapie en nog veel meer.

Valkenswaard - Wat veel mensen tot voor kort dachten, is dat het gezondheidscentrum (vooral) voor oudere mensen is bedoeld. Op zich niet zo'n gekke gedachte, want het gezondheidscentrum deelt nu eenmaal het dak met enkele zorglocaties van Valkenhof. Maar het tegendeel is waar: het gezondheidscentrum richt zich op iedereen vanaf 12 jaar. Hoogste tijd dus om af te rekenen met deze onjuiste beeldvorming. Kortom: tijd voor een nieuwe naam, een nieuw gezicht én een nieuwe ruimte, dacht men bij Valkenhof.

Iedereen

Junior van der Kruijs, manager Behandelcentrum Valkenhof, vertelt: "Iedereen (jong, oud) kan bij ons (van top tot teen) terecht voor fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, neuromusculaire triggerpoint-therapie, manuele therapie, oedeem-therapie, orofaciale fysiotherapie, psychologie, medische fitness, total fit, werkplekonderzoek en meer."

Hij gaat verder: "Een hele mond vol, maar wel belangrijk om te vermelden. Want de kracht zit hem niet zozeer in de behandelvormen op zich, maar in het feit dat ze allemaal onder één dak zitten. Op deze manier kunnen we multidisciplinair te werk gaan. Niet enkel kijken naar de klacht op zichzelf, maar steeds de relatie leggen met eventuele andere klachten en oorzaken. Doordat onze behandelaars nauw met elkaar samenwerken, zijn de lijntjes kort en kan er makkelijk 'geschakeld' worden."

Het resultaat? "Een compleet advies en behandeling op maat. Daarnaast hebben onze behandelaars duidelijk oog voor de persoon achter de vraag en/of klacht. Essentieel om daadwerkelijk tot de kern te kunnen komen en van daaruit stappen voorwaarts te maken."

Nieuwe start

Tijd voor een nieuwe start. "Het is tijd om te laten weten dat iedereen (jong of oud) van harte welkom is bij ons. Dat we je graag leren kennen en je zo écht vooruit kunnen helpen. Het is tijd voor een nieuwe start. Ik nodig iedereen van harte uit om deze start samen met ons te maken en wel op zaterdag 27 oktober tijdens de feestelijke opening, van 14.00 tot 17.00 uur, van ons nieuwe Behandelcentrum aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. Hopelijk zien we elkaar dan."

Meer berichten