fgelopen vrijdag 21 september werd onder het genot van een kopje koffie of thee en een speciale taart een mijlpaal gevierd.
fgelopen vrijdag 21 september werd onder het genot van een kopje koffie of thee en een speciale taart een mijlpaal gevierd. (Foto: )

Feestje bij theaterclub 't Hofgezelschap

Afgelopen zomer bereikte de theaterclub voor alleengaande theaterbezoekers haar vijfenzeventigste aanmelding. Een mooie mijlpaal, en dus genoeg reden voor een feestje.

Valkenswaard - Afgelopen vrijdag 21 september werd onder het genot van een kopje koffie of thee en een speciale taart deze mijlpaal gevierd. Samen met de aanwezige Hofgezelschapleden werd een bezoek gebracht aan de theatervoorstelling KUNST & KITSCH met onder andere Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper.

Verdere groei

Daarmee houdt het nog niet op, want inmiddels is het aantal alweer gegroeid naar ruim vijfentachtig leden! De leden zijn enthousiast en het leden aantal groeit dan ook snel. Initiatiefnemers Nathalie Lakeman, Tiny Donkers, Jeanette Hogenkamp en Els Verdonck zijn enthousiast en zijn blij om te zien hoe de hofgasten genieten van de theateravonden.

Niet alleen

Theaterclub 't Hofgezelschap is speciaal opgericht voor theaterliefhebbers die liever niet alleen een voorstelling bezoeken.

Interesse? Kijk op de site: https://www.hofnar.nl/t-hofgezelschap.

Meer berichten