De yell en voorbespreking van de HOD Dames, voorafgaande aan de pot van afgelopen weekend. HOD begon sterk aan de wedstrijd en pakte daarna de drie punten.
De yell en voorbespreking van de HOD Dames, voorafgaande aan de pot van afgelopen weekend. HOD begon sterk aan de wedstrijd en pakte daarna de drie punten. (Foto: )

HOD neemt drie punten mee naar huis uit Veghel

Redactie

Op een regenachtige middag stond voor de HOD-vrouwen de tweede uitwedstrijd van het seizoen op het programma. Doelstelling van de dag: niets anders dan drie punten mee naar Valkenswaard nemen. Tegenover zich vonden ze niemand minder dan oudgediende coach Moses Lodarmasse.

Valkenswaard - HOD begon sterk aan de wedstrijd met een doelpunt van Eline Schrijvers in de achtste minuut, de 0-1 stond op de teller. "Zoals coach Robert Daniëls tijdens de bespreking had aangegeven was het taak voor ons om binnen een kwartier twee doelpunten voor te staan." Dit lukte de dames van HOD net niet, maar een krappe 4 minuten na het eerste kwartier werd het dan toch 0 - 2. Ditmaal werd er gescoord via een knappe bal van Jip Zweegers. HOD bleef de sterkste ploeg maar meer doelpunten in de eerste helft bleven helaas uit.

Ruststand 0 - 2

Na een welverdiende rust waren alle sticks en handen weer droog en waren de Valkenswaardse dames klaar om ook Geel-Zwart af te drogen. Meteen in de 35e minuut was het raak, 0 - 3 aan de hand van Tedje Dingen, die de bal strak achter de keeper wist te krijgen. Tien minuten later kreeg Geel-Zwart een strafcorner, deze werd er echter knap uitgelopen door Floor Baken. In de 49e minuut was het Geel-Zwart die de plank voor het eerst deze wedstrijd wist te raken, 1 - 3 uit een strafcorner. De laatste twintig minuten van de wedstrijd ging gedurende een felle strijd het spel beide kanten op, maar beide ploegen hebben laatste kansen onbenut gelaten.

Eindstand 1 - 3

Dankzij deze drie punten staat HOD tweede in de 1e klasse, de eerste plek delend met DES. Gemotiveerd steekt HOD de koppen deze week weer bij elkaar om zondag te knallen.

Om 12.45 uur verwelkomen wij Venlo Dames 1. "Graag zien we jullie dan allemaal weer, tot dan", sluiten de dames van HOD enthousiast af.

www.hod-online.nl

Meer berichten