Na het succes in 2017 wordt ook dit jaar de FUNDuck race gehouden. Het is een uitbreiding op de al langer populaire Duck van ToorRace.
Na het succes in 2017 wordt ook dit jaar de FUNDuck race gehouden. Het is een uitbreiding op de al langer populaire Duck van ToorRace. (Foto: Dannie Jeurissen)

Duizenden badeendjes zwemmen in de Dommel

Op zondag 23 september vindt het sponsorevenement van Scoutinggroep Dick van Toor, de jaarlijkse Duck van ToorRace, weer plaats. De eendjes staan te trappelen om zondag te water gelaten te worden.

Valkenswaard - De start is zoals gebruikelijk aan het veldje aan het Adrianusdal in Dommelen rond 12.00 uur ’s middags. In een kleine 45 minuten leggen de snelste eendjes het parcours af naar het eindterrein aan de Loonderweg in Dommelen/Dommelseweg in Waalre. "Op het startterrein wordt een fietstocht uitgedeeld die je langs de Dommel naar het eindterrein voert. De prijsuitreiking volgt rond 14:00 uur, dus je weet direct of je prijs hebt."

Op het evenemententerrein waar de finish ligt, wordt ook voor de 2e keer de FUNDuck race georganiseerd. In deze race nemen de bedrijfseenden het tegen elkaar op voor een goed doel of vereniging gekozen door de ondernemers die mee doen. Zo’n 50 grote mooi versierde eenden zullen hun best doen om deze prijs binnen te halen voor hun opdrachtgever. De prijsuitreiking van de FUNDuck race volgt om 16:15 uur.

De hele middag zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Meer via www.duckvantoorrace.nl.

Meer berichten