Sonic State Radio speelt een verrassende mix van klassiekers en hedendaagse rock, pop en funk.
Sonic State Radio speelt een verrassende mix van klassiekers en hedendaagse rock, pop en funk.

‘Geenhoven’ Live presenteert Sonic State Radio

Algemeen 190 keer gelezen

VALKENSWAARD – De vrijwilligers van Zalencentrum Geenhoven willen (nieuw) publiek aan zich binden. Niet alleen met de wekelijkse activiteiten, maar zeker ook met de nieuwe serie liveoptredens. Komende zondag staat de Belgische rock-‘n-roll-band Sonic State Radio op de planken.

Door Willem-Jan Schampers

Marianne Oets is de programmeur van alle optredens. “We zitten al tot aan het einde van dit jaar vol. De artiesten reageren allemaal enthousiast en willen hier optreden. Ik hoop dat ook het publiek het leuk vindt. We hebben bewust gekozen voor deze muziekstijl. Naast rockabilly, country en blues. In principe zijn de optredens gepland op de eerste zondag van de maand. De toegang is gratis en er kan volop worden gedanst. En als het weer het toelaat, kunnen de kinderen lekker hun gang gaan in de speeltuin.”

De zaal is open vanaf 14.00 uur en Sonic State Radio start om 15.00 uur. De zeskoppige band uit Leuven speelt een verrassende mix van klassiekers en hedendaagse rock, pop en funk. Marianne: “De rest van het jaar gaan we op deze voet verder met optredens van onder meer Liz Young & The Black Slacks, The Tune Diggers, The Tennessee Drifters, Handsome Molly en de PJ Taylor Band. Ik denk dat de liefhebbers van deze muziek, uit Valkenswaard, maar ook daarbuiten, de weg naar Geenhoven zeker weten te vinden!”

Activiteiten

Er wordt aan Hoppenbrouwers 15 in Valkenswaard nog veel meer georganiseerd. Denk aan bewegingslessen voor senioren, biljarten, kienen, bridgen, rikken, darten, beeldhouwen, computerlessen, dansen en tafeltennissen. “Daarnaast wordt hier ook geregeld gerepeteerd. Bijvoorbeeld de muzikanten en vocalisten van The Wall, hebben hier geoefend. We zijn er voor alle leeftijden.”

Vrijwilligers

Voor al deze activiteiten, zeker in de avonduren en de weekenden, is  behoefte aan vrijwilligers. Marianne: “We kunnen zeker nog nieuwe mensen gebruiken. Niet alleen voor de bar en de bediening, maar ook voor bijvoorbeeld schoonmaak en het mede-organiseren van evenementen. En we zoeken dringend nog vrijwilligers die overdag toezicht willen houden in de speeltuin. We zoeken niet alleen gepensioneerden, maar ook mensen die wat tijd over hebben en zich graag willen inzetten voor hun medemens.” 

Meer informatie

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen via onderstaand tel.nr. Stichting Speeltuin Geenhoven, Hoppenbrouwers 15 in Valkenswaard. Tel. 040-2016007.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant