Doris Baaten schittert als Emma in 'Rust en Vreugd'.
Doris Baaten schittert als Emma in 'Rust en Vreugd'. Studio Oostrum-Alain de Kruif

Perikelen rond een tuinhuisje in Theater De Hofnar

Algemeen 179 keer gelezen

VALKENSWAARD - Emma is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. In gedachten aangespoord door haar overleden man gaat ze kijken en wordt op slag verliefd. Op donderdag 11 april is deze toneelvoorstelling te zien bij Theater De Hofnar.

Dat Emma geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Tuincontrole commissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug mede dankzij haar nieuwe vrienden. De schrijver van Hendrik Groen weet, dit keer door de ogen van Emma, wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. 

Info en Kaarten

De kaartverkoopbalie is geopend op ma tot en met donderdag van 13.00-17.00 uur en is bereikbaar via tel.nr.: 040-2074010 of mail naar: kaartverkoop@hofnar.nl
Meer informatie over deze voorstelling en het direct bestellen van kaartenkan via: www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant