Afbeelding
Pixabay

Info-bijeenkomst over behandeling bij obesitas

Algemeen 266 keer gelezen

REGIO - Het obesitascentrum van Máxima MC organiseert op woensdag 28 februari van 18.30 tot 19.30 uur een informatiebijeenkomst op locatie Eindhoven. 

Tijdens de informatiebijeenkomst geeft het team van het obesitascentrum uitleg over de verschillende behandelingen bij obesitas: wat houden de behandelmogelijkheden in en wie komen hiervoor in aanmerking? 
Aan bod komen de gecombineerde leefstijlinterventie, eventuele behandeling met medicijnen buiten het ziekenhuis (zoals Saxenda) en het behandeltraject met intensieve begeleiding en een maagverkleinende operatie (de gastric bypass of gastric sleeve).

De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de behandelmogelijkheden bij obesitas. Uiteraard mag u iemand meebrengen. Deelname is gratis. De informatiebijeenkomst vindt plaats in Máxima MC, locatie Eindhoven, Ds. Th. Fliednerstraat 1, Eindhoven

Aanmelden 

Aanmelden kan via mail naar: obesitascentrum@mmc.nl, met als onderwerp ‘informatiebijeenkomst’. Graag uw naam vermelden en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant