Afbeelding
Julia Croz

PSV Synchroteam houdt 25 februari de jaarlijkse show

Algemeen 311 keer gelezen

REGIO - Noortje en Bregje de Brouwer wonnen onlangs een zilveren medaille met hun duet op het WK Synchroonzwemmen. Ook in Eindhoven wordt op hoog niveau synchroonzwemmen beoefend. 

Zondag 25 februari verzorgt de afdeling synchroonzwemmen van PSV haar jaarlijkse show. Alle ruim 60 zwemsters van de vereniging zullen daar hun muzieknummers demonstreren aan het publiek. Het begin van het jaar stond in het teken van het zwemmen van techniekwedstrijden, komende periode staan de uitvoeringswedstrijden op het programma en zullen ook de nationale kampioenschappen plaatsvinden. Voor deze kampioenschappen hebben zich al 24 zwemsters geplaatst door het behalen van 2 individuele limieten.

Naast de uitvoeringen die op de NK’s te zien zullen zijn, zullen ook de beginners een demonstratie geven van hun kunnen. De jongsten zijn pas 7 jaar en zwemmen pas sinds de herfstvakantie, maar ook zwemsters met meer dan 30 jaar zwemervaring zullen zwemmen.

Tijdens deze show zullen zowel solo’s, duetten als groepsnummers te zien zijn, iedereen in een prachtig handgemaakt badpak en natuurlijk passend op de muziek.

Publiek is van harte uitgenodigd om te komen kijken, de show vindt plaats op 25 februari in het Springbad van het Pieter van de Hoogenbandzwemstadion en begint om 1.000 uur. Toegang is gratis.

Wil je zelf ook synchroonzwemmen? Er is nog plaats in de jongste groep voor meiden van 6 tot 9 jaar. Deze is cursus is op 2, 9 en 16 maart van 9:00-10:00 in het ir Ottenbad en kost 5 euro. Opgeven kan via aanmelden@synchroteameindhoven.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant