Carnavalsdinsdag is voor de kinderen tot en met 12 jaar, weer de dag van Valkie's Prijzenjacht.
Carnavalsdinsdag is voor de kinderen tot en met 12 jaar, weer de dag van Valkie's Prijzenjacht. Pixabay

Valkie’s Prijzenjacht op carnavalsdinsdag

Algemeen 375 keer gelezen

VALKENSWAARD - Jeugdcommissie Striepersgat heeft voor carnavalsdinsdag 13 februari  weer Valkie’s Prijzenjacht voor kinderen tot en met 12 jaar georganiseerd.

Anders dan vorige jaren worden er geen kaartjes met Valkie verstopt. De kinderen lopen een vaste route van 3,2 km door het centrum met opdrachten onderweg die gedaan kunnen worden om een prijs te verdienen. Er zijn weer net zo veel prijzen te winnen als andere jaren, met als hoofdprijzen een VIP-arrangement bij Bowling Valkenswaard en 2x 2 entreetickets voor Toverland.

Tussen 12.30 en 13.15 uur kunnen de kinderen op de dinsdag hun stempelkaart met route en opdrachten ophalen bij Feesterij Lugano. Hier worden ook broodjes verkocht voor onderweg. Er kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen. Wil je zeker zijn van deelname kun je je al aanmelden via jeugdcommissie@striepersgat.nl


Bij inlevering van een volle stempelkaart voor 15.30 uur krijgen de kinderen een prijs, ranja én iets lekkers. Daarna wordt er met jong en oud carnaval gevierd. Let op: de route is op eigen verantwoording, er is geen begeleiding vanuit de jeugdcommissie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant