Tijdens de verschillende optochten, worden straten voor alle verkeer afgesloten. Zie ook het overzicht op valkenswaard.nl
Tijdens de verschillende optochten, worden straten voor alle verkeer afgesloten. Zie ook het overzicht op valkenswaard.nl

Verkeersmaatregelen in verband met carnaval

Algemeen 425 keer gelezen

VALKENSWAARD - In verband met de carnavalsoptocht op zondag 11 februari gelden van 09:00 tot 23:00 uur diverse verkeersmaatregelen. 

Voor alle verkeer afgesloten (m.u.v. voetgangers): Wilhelminapark, Emmalaan, Maastrichterweg (Emmalaan-Markt), Peperstraat (Markt- Maastrichterweg) Markt, Eindhovenseweg (Dommelseweg-Oranje Nassaustraat), Beelmanstraat, Karel Mollenstraat-zuid, Frans van Beststraat, Leenderweg (Europalaan-Markt).
De Markt is afgesloten tussen de Leenderweg en de Dommelseweg, en de Peperstraat tussen de Markt en Peperstraat 2a, in verband met de carnavals kermis van vrijdag 9 februari 16:00 t/m maandag 13 februari 13:00 uur.

Dommelen
Tijdens de opening van het carnaval in Dommelen is de Bergstraat afgesloten tussen de Brouwerijdreef en de Norbertusdreef op zaterdag 10 februari van 13:00tot 18:00 uur.
Tijdens de optocht is op maandag 12 februari van 15:00 tot 17:00 uur de Bergstraat afgesloten tussen de Brouwerijdreef en de Norbertusdreef.

Borkel en Schaft
I.v.m. optocht zijn dinsdag 13 februari tussen 13:30-17:30 uur enkele straten die aan het optochtparcours grenzen, afgesloten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant