Het Repair Café is zaterdag weer geopend van 10.00 tot 14.00 uur.  U bent ook welkom voor een kop koffie en een praatje.
Het Repair Café is zaterdag weer geopend van 10.00 tot 14.00 uur. U bent ook welkom voor een kop koffie en een praatje.

Carnaval deert Repair Café niet, gewoon geopend

Algemeen 422 keer gelezen

DOMMELEN - Komende zaterdag 10 februari opent het Repair Café haar deuren in Dommelen in Ons Plèkske aan het Bruhezedal 1 achter de Plus en de Belleman.

Zoals altijd zit er een team van ervaren reparateurs voor de bezoekers klaar voor alle voorkomende reparaties aan (tuin-)gereedschappen en alle mogelijke elektrische apparatuur en dagelijkse gebruiksvoorwerpen.
Ook is het mogelijk om kledingreparaties of verstelwerkzaamheden aan te bieden alsmede kleine fietsreparaties, mits de te vervangen onderdelen zelf meegebracht worden. Een band plakken kan altijd. Wie dat wil, kan ook advies en tips krijgen om problemen met apparatuur en/of gereedschappen te voorkomen.
Mocht u nog in het bezit zijn van een gebruikershandleiding, breng deze gerust mee. Ook informatie zoals leeftijd en gebruikshistorie helpen de monteurs vaak bij het oplossen van technische mankementen.

Mogelijke reparaties worden in goed overleg met u uitgevoerd en zijn gratis. Het Repair Café is open van 10.00 tot 14.00 uur.
Na 13.30 uur worden geen nieuwe reparaties meer aangenomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant