Leren wielrennen doe je bij TWC de Kempen.
Leren wielrennen doe je bij TWC de Kempen. (Foto: Justin Stolwijk)

In zes weken een betere fietser bij TWC de Kempen

Heb je altijd al eens een wedstrijd willen fietsen, maar slaat de schrik toe als je in een peloton/groep fietst? Dan biedt 'Join the Race' uitkomst. Met dit nieuwe trainingsprogramma spijkeren we je techniek en fietsbeheersing bij, zodat je zelfverzekerd op de fiets zit.

Valkenswaard - Zelfvertrouwen kweken. Daar draait het allemaal om bij Join the Race. In zes trainingen leer je een bocht écht goed aansnijden en stabiel op je fiets te zitten, maar ook beter, veiliger en slimmer in een groep rijden. Allemaal kwaliteiten die je als wedstrijdrenner nodig hebt, maar ook als je zonder wedstrijdambities regelmatig op de fiets zit. Tijdens iedere training staat steeds één thema centraal: balans, obstakels, bochten, tempo of peloton rijden (2x). Je doet verschillende oefeningen en krijgt gerichte aanwijzingen van de trainer.

Iedereen met enige fietservaring kan meedoen! Op woensdagavond 23 mei start in Dommelen de eerste van zes trainingen bij TWC de Kempen. Voor €125,- doe je mee aan Join the Race, het trainingsprogramma van de KNWU. Hiervoor krijg je 6 trainingen van ervaren trainers, verdiepingsvideo's na elke training en een afsluitende wedstrijd.

De eerste training (balans) is op 23 mei en start om 18:30 uur op het afgesloten parcours van TWC de Kempen. Info en inschrijven via www.jointherace.nl.

Meer berichten