Schilderen kan ook onder hypnose.
Schilderen kan ook onder hypnose.

Schilderen onder hypnose, is dat iets voor jou?

Schrikt het jou niet af om gehypnotiseerd te worden? Zaterdag 12 mei wordt de eerste bijeenkomst schilderen in een trance georganiseerd door Leef Leer Lach hypnotherapie en coaching in Valkenswaard.

Valkenswaard - Voor iedereen die een vraag heeft, die niet precies onder woorden kan worden gebracht, of als je het onder woorden brengt, het altijd nét niet raakt wat jij bedoelt. Of als je graag schildert of tekent, en je nieuwsgierig bent hoe het zou zijn, wanneer je vanuit een ontspannen en creatieve trance schildert. En voor iedereen die een ontspannen, gezellige en creatieve middag wil beleven.
Linda Buelens verzorgt de workshop, een mooie combi van haar twee passies, waardoor iets spannends en nieuws ontstaat. Als Hypnotherapeut en coach en helpt ze cliënten onder meer bij geestelijke en fysieke pijn, angsten en verslavingen. Daarnaast schildert ze al jaren en volgde trainingen bij Pieter Swinnen en Jos Leurs. Na de kennismaking met koffie/thee en lekkers, volgt er een ontspannende en TransFlow stimulerende (hypnotische) inductie en gaan de deelnemers aan de slag. Meedoen kost wel 65 euro. Dat is inclusief materiaal en één schildersdoek. Meer informatie of aanmelden, stuur dan een mail naar info@lelela.nl. Het benodigde materiaal is aanwezig. Draag kleding waar een spatje verf op mag komen.

Meer berichten