Het nieuwe programma van De Hofnar is gepresenteerd.
Het nieuwe programma van De Hofnar is gepresenteerd.

Feestelijke onthulling van theaterseizoen

Het belooft een mooi theaterjaar te worden. Op woensdag 18 april en donderdag 19 april heeft Theater De Hofnar te Valkenswaard het nieuwe theaterprogramma gepresenteerd aan zijn 'Vrienden', sponsoren en overige genodigden.

Valkenswaard - Beide avonden werden gepresenteerd door cabaretière Christel de Laat en verder opgesierd door verschillende previews uit het nieuwe seizoen, waaronder Jasper van Kuijk, The Ruggeds, Kiki Schippers en Percossa.

Seizoen 2018-2019 zit boordevol voorstellingen met uiteenlopende genres. Karin Bloemen, Guido Weijers, Henry van Loon en Freek de Jonge en nog heel veel meer cabaretiers zullen weer voor de nodige lachers gaan zorgen. Voor de muzikale invulling komen onder andere Slagerij van Kampen, Ernst Daniël en Coosje Smid, Stef Bos en Carel Kraayenhof naar Valkenswaard. En uiteraard wordt er ook in 2018-2019 aan de kinderen gedacht, met bijvoorbeeld Bumba, Assepoester, Masha en de Beer en Kikker kunnen ze hun hart ophalen! Hiernaast is er een breed aanbod op het gebied van dans, toneel, theatercolleges, festivals, ladies nights en films.

Het lokale talent komt ook uitgebreid aan bod in het nieuwe seizoen, denkende aan Harmonie De Dommelecho, het Valkenswaards Kamerorkest, Koor Camus, AmeeZing Valkenswaard en the Sixties Tribute Band maar natuurlijk nog heel veel meer!

Nieuw in seizoen 2018-2019 is de 'Pop-up voorstelling' waarbij lokaal talent de kans wordt geboden om een dag het theater compleet over te nemen. Ook introduceert Theater de Hofnar de Hofnar Salons waarbij meer verdieping wordt aangeboden bij bepaalde voorstellingen. Hiernaast werd er een primeur prijsgegeven over de nieuwe samenwerking met Keurslager Hans Adriaans die de diners gaat verzorgen in het nieuwe seizoen. Het nieuwe programma: www.hofnar.nl. De brochure is op te halen bij De Hofnar.

Meer berichten