De band van gitarist Norberto Rodriguez en zanger/gitarist Massimo Turcatti komt naar Valkenswaard
De band van gitarist Norberto Rodriguez en zanger/gitarist Massimo Turcatti komt naar Valkenswaard Joan F. Ribas

Cubaanse bluesheld exclusief in Du Commerce

Algemeen 312 keer gelezen

VALKENSWAARD - Zaal Du Commerce presenteert ondag 3 december een grote naam uit de blueswereld: Guajiro Blues. D En daarbij doen ze ook Valkenswaard aan. Het optreden begint om 15.30 uur. 

Guajiro Blues werd in 2017 opgericht door de Cubaanse gitarist Norberto Rodriguez en zanger/ritmegitarist Massimo Turcatti. Het project werd geboren op Ibiza met een zorgvuldig geselecteerd repertoire dat blues en rock combineert met jazz en funk. Na zes jaar op de Balearen en in Spanje komen ze nu voor een exclusieve tour naar België en Nederland. 

Norberto Rodriguez is geen kleine naam in de blueswereld. Hij speelde eerder met grootheden als Marcus Miller, Steve Coleman en Gladys Knight. Tijdens deze tour worden hij en Massimo Turcatti begeleid door een fantastische ritmesectie met Bert Embrechts op bas en Eric Bosteels op drums.

Het optreden in Du Commerce op zondag 3 december start om 15.30 uur. Kaarten in de voorverkoop à 7,50 euro (excl. boekingskosten) zijn verkrijgbaar via de website van Mooi op de Statie:
www.mooiopdestatie.nl/blues.
Kaarten aan de deur kosten 10 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant