Vlnr kinderburgemeester Billy de Wit, Bjorn de Proost en burgemeester Ederveen
Vlnr kinderburgemeester Billy de Wit, Bjorn de Proost en burgemeester Ederveen

Jeugdlintje voor Bjorn de Proost van SV Valkenswaard

Algemeen 208 keer gelezen

VALKENSWAARD - Burgemeester Anton Ederveen heeft maandag 20 november samen met kinderburgemeester Billy de Wit het gemeentelijke jeugdlintje uitgereikt aan Bjorn de Proost. 

Bjorn  de Proost is reeds vele jaren een toegewijde vrijwilliger bij SV Valkenswaard. Aanvankelijk trad hij enkel op als scheidsrechter, maar het afgelopen jaar heeft hij tevens de rol van coördinator van de jeugdscheidsrechters op zich genomen. Wekelijks stelt hij een gedetailleerde planning op voor de inzet van scheidsrechters bij de jeugdwedstrijden in Valkenswaard. Hierdoor kunnen honderden jeugdleden van zowel de thuisvereniging als de tegenpartij wekelijks genieten van een partijtje voetbal. Ook geeft Bjorn de jeugdleden de gelegenheid om zelf wedstrijden te fluiten, waarbij hij deze jonge scheidsrechters begeleidt en coacht.

Steeds meer jongeren zetten zich ook actief in voor de samenleving. Daarom heeft de gemeente Valkenswaard, het jeugdlintje in het leven geroepen. Het jeugdlintje is bedoeld voor jongeren tot 25 jaar die zich meer dan bovengemiddeld inzetten of hebben ingezet hebben voor de gemeenschap zonder enige tegenprestatie te verwachten. In 2022 is het jeugdlintje voor het eerst uitgereikt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant