Vlnr: Paul van de Meer, Daniëlle van Rens, Patricia van Asten-Visser, Arianne Valkhof, Kaya Brandsma, Bram Bots en Fauzy Aarts.
Vlnr: Paul van de Meer, Daniëlle van Rens, Patricia van Asten-Visser, Arianne Valkhof, Kaya Brandsma, Bram Bots en Fauzy Aarts.

‘Een goed gesprek begint met iemand echt zien’

Algemeen 643 keer gelezen

VALKENSWAARD - De gemeente Valkenswaard neemt deel aan de ‘1K Z1E J3’-campagne van 113 Zelfmoordpreventie. Op diverse openbare bankjes in de gemeente wordt de belangrijke boodschap van 113 Zelfmoordpreventie gedeeld.

Op deze bankjes vind je een goudkleurige plaquette met de inspirerende tekst: ‘Een goed gesprek begint met iemand écht zien’. Scan de QR-code op de plaquette voor gratis toegang tot een korte online training over het voeren van gesprekken rond zelfdoding.

Zelfs vandaag de dag rust er helaas nog een taboe op het bespreken van zelfdoding, vaak met schaamte als gevolg. De intentie van deze campagne is om samen dat taboe te doorbreken, want een open gesprek kan echt opluchten en het begin zijn van een oplossing. 

Meer weten?

Bezoek onderstaande website en deel jouw foto op een van de bankjes met #1KZ1EJ3 @113zelfmoordpreventie. Laten we samen het gesprek starten.
www.ikzieje.nl

 Op de foto de mede-mogelijkmakers van deze campagne. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant