Sfeerfoto van een eerdere editie van Oogst, de avond waarop de nieuwe heerser van Brouwersgat bekend wordt gemaakt.
Sfeerfoto van een eerdere editie van Oogst, de avond waarop de nieuwe heerser van Brouwersgat bekend wordt gemaakt.

Onthullingen in Brouwersgat rond de elfde van de elfde

Algemeen 605 keer gelezen

DOMMELEN - Carnaval 2024 nadert en inherent aan dit feit lopen de spanningen weer op. Wie wordt de nieuwe heerser of heerseres die een jaar lang de scepter mag zwaaien en wie wordt zijn of haar adjudant? Vooral de volgers van ‘The Connection’ op Facebook kunnen niet wachten tot er eindelijk meer duidelijkheid is.

Door Johan Follon

Die duidelijkheid komt vrijdag 10 november want dan zijn de onthullingen van de Prins of Prinses met zijn/haar Adjudant maar natuurlijk ook de nieuwe Hop & Mout, twee personen die in Brouwersgat onmisbaar zijn om een geslaagd biertje te brouwen voor het nieuwe seizoen.

De avond vindt plaats in café de Dommelstroom. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de entree is gratis. Het belooft weer een ongekend gezellige vrijdagavond te worden.

Deze wordt gevolgd door een gezellige zondagmiddag met de onthulling van de nieuwe Jeugdprins/Prinses voor het komende seizoen. Deze middag is natuurlijk ook in De Dommelstroom.  Het komende weekend staat in Brouwersgat volledig in het teken van carnaval en wie carnaval een warm hart toedraagt, mag dit niet missen, zegt de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant