De Samenloop voor Hoop van vorig jaar.
De Samenloop voor Hoop van vorig jaar.

Samenloop voor Hoop komt er weer aan

Op 23 en 24 juni 2018 organiseert het bestuur van KWF-afdeling Valkenswaard, weer het mooie en indrukwekkende evenement Samenloop voor Hoop. Heel Valkenswaard loopt tijdens dit 24-uurs event in juni: "Op weg naar een kankervrije Generatie".

Valkenswaard - SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daar omheen is een bijzonder programma samengesteld. Op donderdag 19 april houden we in de aanloop naar de Samenloop voor Hoop in Valkenswaard weer een informatie bijeenkomst. Deze keer zullen we de laatste stand van zaken met jullie delen en al jullie vragen beantwoorden. Het mooie en veelzijdige dagprogramma is ook bekend en nemen we met jullie door. Het event zal voor iedereen toegankelijk zijn, voor jong en oud en voor de gehele familie. Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. Inmiddels zijn er al ruim 28 teams ingeschreven en vele lopers maar we nodigen iedereen uit om mee te doen want we zitten nog lang niet vol!
We zijn ook bezig om het bedrijfsleven volop te betrekken bij de Samenloop, hierover geeft het kersverse nieuwe bestuurslid Pieter Oostveen graag een toelichting. Kortom: de koffie en thee staan donderdag 19 april voor iedereen klaar vanaf 19.30 uur in het zaaltje van de Mariakerk in Valkenswaard.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen? Like dan de Facebookpagina: "SamenLoop voor Hoop Valkenswaard".
Wilt u zich als team inschrijven ga dan naar de website:
www.samenloopvoorhoop.nl/valkenswaard.

Wilt u als bedrijf ons ondersteunen ga dan naar de website:

www.sponsors-slvh-valkenswaard.nl

Meer berichten