Leden Rabobank verdelen miljoen euro

De Rabobank Clubkas Campagne 2018 is gestart! Tot en met 31 maart konden lokale verenigingen en stichtingen die klant zijn van de Rabobank zich aanmelden om deel te nemen.

Valkenswaard - In totaal stellen zeven Rabobanken in de regio € 1.050.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. De lokale Rabobanken die deelnemen zijn: Eindhoven-Veldhoven, Dommelstreek, Helmond, Het Groene Woud Zuid, Peelland Zuid, Peel Noord, De Kempen. Leden van de bank verdelen dit geld door te stemmen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen. "Als coöperatieve bank geven we jaarlijks een gedeelte van onze winst terug aan de samenleving. Dat doen we al jaren onder meer via donaties en sponsorbijdragen. Bij de Rabobank Clubkas Campagne geven we onze leden invloed op de verdeling van deze gelden. Zij bepalen namelijk direct, door het uitbrengen van hun stem, welke clubs zij willen ondersteunen. Niet wij, maar onze leden verdelen dus het geld. Leden van de Rabobanken ontvangen begin april per post een stemcode. Van 5 tot en met 30 april kunnen zij stemmen. Leden mogen vijf stemmen verdelen over vijf verschillende verenigingen en stichtingen. Het volledige bedrag van € 1.050.000 wordt verdeeld over de deelnemende clubs. Hoeveel een stem waard is, wordt pas in mei bekend. Dan is bekend hoeveel leden hebben meegedaan en hoeveel stemmen er zijn uitgebracht. Voor de deelnemende clubs is de uitdaging zoveel mogelijk stemmen te werven. Hoe meer stemmen, hoe beter de clubkas wordt gevuld! Alle deelnemende verenigingen en stichtingen hebben toegang tot promotiemiddelen waar actie mee gevoerd kan worden. We hebben het volste vertrouwen in de creativiteit van de clubs.
Het is ook een mooie aanleiding om te laten zien wat jouw club allemaal doet en betekent voor de omgeving. In mei wordt het resultaat bekendgemaakt."

Meer berichten