Afbeelding

Zondag 1 oktober Dierendag en Adoptiemarkt bij Kinderboerderij De Kleine Meer

Algemeen 324 keer gelezen

VALKENSWAARD - Kinderboerderij De Kleine Meer aan de Bosstraat in Valkenswaard viert op zondag 1 oktober de jaarlijkse Dierendag en is die dag extra geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Ook is er dan een adoptiemarkt, waar bezoekers een dier kunnen adopteren.

Het wordt een gezellige middag met allerlei activiteiten. Kinderen kunnen een speurtocht doen, kleurplaten kleuren, spelletjes spelen, ranja melken uit de ranjakoe en nog veel meer. Kortom van alles wat met dieren te maken heeft.

Adoptiemarkt

Tijdens de dierendag kunnen bezoekers ook een dier adopteren. Voor iedereen die wel van dieren houdt, maar geen tijd of zin heeft om de verzorging op zich te nemen is het adopteren van een dier een ideale oplossing.
Je kunt zelf een dier uitkiezen. Natuurlijk krijg je er ook wat leuks voor terug. Je krijgt een adoptiecertificaat en een foto op A4 formaat van jou samen met je dier. En je mag natuurlijk altijd met het dier komen knuffelen.
Dus loop binnen, kijk rustig rond en kies jouw favoriete dier dat je wilt adopteren. De vrijwilligers staan voor je klaar om de adoptie verder te regelen.

De dieren kunnen verschillende adoptieouders hebben. Jouw adoptie is dus symbolisch. Je betaalt mee aan de verzorging van jouw dier.

Iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant