Hoogtepunt van het Power Event was de lichtceremonie op zaterdagavond.
Hoogtepunt van het Power Event was de lichtceremonie op zaterdagavond. Jurgen van Hoof

Power Event druk bezocht en vooral indrukwekkend

Algemeen 306 keer gelezen

VALKENSWAARD - Het eerste Power Event van de Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard bracht het afgelopen weekend heel wat mensen op de been.

Het 3-daagse evenement dat zich richt op Valkenswaard en omstreken is de opvolger van de SamenLoop voor Hoop, die in 2018 voor het laatst bij het AVV-terrein werd gehouden.
Met verschillende activiteiten, waaronder een veiling en de vertrouwde 24-uurs wandelestafette, werd geld ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Lichtjesceremonie

Het hoogtepunt van het Power Event was de lichtjesceremonie op zaterdagavond. Hiermee werd stilgestaan bij iedereen die ziek is of is geweest, of overleden is aan kanker. Alle lopers liepen met een fakkel over de atletiekbaan waar rondom honderden met een ledkaars verlichte wenszakken stonden. Een groot aantal was voorzien van een boodschap voor een overleden naaste.
Vooral zondag was het druk. In de middag werd de voorlopige opbrengst van 70.000 euro bekendgemaakt die naar het Catharina Onderzoeksfonds in Eindhoven gaat. Meer weten?www.samentegenkanker.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant