Nathalie, Els, Jeanette en Tiny zijn vrijwilliger bij Theater De Hofnar en vormen samen ’t Hofgezelschap
Nathalie, Els, Jeanette en Tiny zijn vrijwilliger bij Theater De Hofnar en vormen samen ’t Hofgezelschap

Samen naar het theater is leuker

Algemeen 394 keer gelezen

VALKENSWAARD - Ga je graag naar het theater, maar ga je niet graag alleen? Bij Theater De Hofnar kun je je dan gratis aanmelden bij Theaterclub ’t Hofgezelschap. Zij zorgen ervoor dat jij niet alleen hoeft te gaan en dat er altijd iemand samen met jou naar de voorstelling gaat.

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor iedereen die graag een theatervoorstelling wil bezoeken, maar liever niet alleen gaat. 
’t Hofgezelschap biedt gezelschap bij alle theatervoorstellingen, met uitzondering van films, concerten in het Theatercafé en staconcerten.

Hoe werkt het?

Als je een voorstelling wilt bijwonen, koop je een kaartje en maak je jouw lidmaatschap kenbaar bij de kaartverkoopbalie van De Hofnar. Nathalie, Els, Jeanette en Tiny zijn vrijwilliger bij Theater De Hofnar en vormen samen ’t Hofgezelschap. Theater De Hofnar laat aan hen weten dat jij naar die voorstelling gaat en één van hen verwelkomt je vervolgens een half uur voor aanvang van de voorstelling in het Rabobank Theatercafé in de foyer. 

Koffie een een drankje

Hier wordt, speciaal voor leden van ‘t Hofgezelschap, een tafeltje gereserveerd. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee heb je ruimschoots de gelegenheid om kennis met elkaar te maken en alvast gezellig te kletsen. Na de voorstelling is het tijd voor ‘de derde helft’. Met een drankje kan er in het Theatercafé worden nagepraat over de voorstelling.

Kennismaken  op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober is er een speciale filmmiddag in Theater De Hofnar voor alle leden van ’t Hofgezelschap. Wil je graag de sfeer proeven en vrijblijvend kijken of ’t Hofgezelschap iets voor jou is? Word dan gratis lid en je bent van harte welkom op dinsdag 10 oktober.

Gratis lid worden

Schrijf je in bij de kaartverkoopbalie van De Hofnar.Deze is geopend van maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via tel.nr. 040-207010.
Of vul het inschrijfformulier in op onderstaande website. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. Na je inschrijving wordt er contact met je opgenomen door ‘t Hofgezelschap.

www.hofnar.nl/t-hofgezelschap

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant