Dankzij Engelse les stromen kinderen makkelijker door naar het vervolgonderwijs zodat zij hun kansen kunnen verbeteren.
Dankzij Engelse les stromen kinderen makkelijker door naar het vervolgonderwijs zodat zij hun kansen kunnen verbeteren.

Informatiebijeenkomst vrijwilligerswerk in Nepal

Algemeen 353 keer gelezen

WAALRE - Stichting Cross Borders Nepal verzorgt zaterdag 23 september een informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk in Nepal. 

SCBN is een non-profit organisatie die vrijwilligerswerk organiseert en begeleidt. Ook voor huisvesting wordt gezorgd. Zo helpen er bijvoorbeeld vrijwilligers bij het geven van engelse les op de de basisschool en voortgezet onderwijs. 
Vrijwilligers in de gehandicaptenzorg kunnen onder andere terecht in een revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren met een aangeboren hersenafwijking. Hiervoor zoekt de Stichting fysiotherapeuten en logopedisten.
De werkzaamheden worden in overleg met de vrijwilligers bepaald. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Cross Borders werkt met vaste startdata en vrijwilligers kunnen kiezen uit een periode van 4, 8 of 12 weken. Alle periodes starten met een uitgebreid introductieprogramma in Nepal.

De informatiebijeenkomst vindt plaats in Aalst-Waalre van 11:00-13:00 uur. Aanmelden kan via mail naar: crossbordersnepal@gmail.com of bel naar 06-16015757.
Kijk voor meer informatie op:

www.crossbordersnepal.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant