De kruising Geenhoevsnedreef met de Nieuwe Waalreseweg is afgesloten tot en met vrijdag 29 september
De kruising Geenhoevsnedreef met de Nieuwe Waalreseweg is afgesloten tot en met vrijdag 29 september Pixabay

Kruising Geenhovensedreef/ Nieuwe Waalreseweg dicht

Algemeen 899 keer gelezen

VALKENSWAARD - In verband met de werkzaamheden aan de Geenhovensedreef, is de kruising van de Geenhovensedreef met de Nieuwe Waalreseweg afgesloten van maandag 18 september tot en met vrijdag 29 september. Dit betekent dat het doorgaande autoverkeer van Valkenswaard naar Waalre dan niet via de Nieuwe Waalreseweg kan rijden. 

Automobilisten kunnen via de nieuwe N69 richting Veldhoven/Waalre rijden, of via de oude N69/Eindhovenseweg naar Aalst/Waalre. 
Voor bestemmingsverkeer en fietsers komt een omleidingsroute die met borden wordt aangegeven. Ook het winkelcentrum in het Gegraaf blijft bereikbaar.
Na 29 september is de kruising Geenhovensedreef/Nieuwe Waalreseweg weer open. De aannemer heeft dan het asfalt van de rijbaan op het kruisingsvlak en de voet- en fietspaden vernieuwd en nieuwe detectielussen gelegd in het asfalt bij de verkeerslichten.

Meer informatie 

Actuele informatie over het vervolg van de werkzaamheden aan de Geenhovensedreef vindt u op https://www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-geenhovensedreef

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant