Francine Oomen is vrijdag te gast bij Readshop de Boekenwaerd in Valkenswaard.
Francine Oomen is vrijdag te gast bij Readshop de Boekenwaerd in Valkenswaard.

Meet & Greet met Francine Oomen bij De Boekenwaerd

Algemeen 433 keer gelezen

VALKENSWAARD - Readshop De Boekenwaerd in Valkenswaard houdt vrijdag 22 september een Meet & Greet met auteur Francine Oomen bij de lancering van haar nieuwe boek ‘Hoe overleef ik wat ik niemand vertel’.

Deze ontmoeting met de schrijfster biedt fans en boekenliefhebbers de unieke gelegenheid om in contact te komen met de auteur en meer te weten te komen over het creatieve proces achter haar meest recente werk. Francine Oomen zal haar boeken signeren en is beschikbaar voor informele gesprekken met bezoekers.

Bovendien zal Francine Oomen geïnterviewd worden door Nina Perumal, medeoprichtster van de Valkenswaards ‘Love Shelf Book club’. Het belooft een boeiend gesprek te worden over de inspiratie, het schrijfproces en de betekenis van dit nieuwe werk.

‘Hoe overleef ik wat ik niemand vertel’ belooft opnieuw een meeslepend verhaal te zijn van Francine Oomen. Met haar kenmerkende schrijfstijl en humorvolle personages weet zij lezers opnieuw te raken en te inspireren.

De lancering vindt plaats bij Boekhandel ReadShop De Boekenwaerd aan de Eindhovenseweg 7 op vrijdag 22 september van 14:00 tot 15:00. De toegang is gratis.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant