Afbeelding
Foto:

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met een stoma

Algemeen 297 keer gelezen

REGIO - Voor stomadrager, partners en belangstellenden wordt dinsdag 19 september tussen 14.00 en 16.00 uur een inloopmiddag gehouden. De bijeenkomst vindt plaats bij Inloophuis De Eik, Klein Tongelreplein 8 in Eindhoven. 

Voor mensen met een stoma en hun omgeving is contact met andere stomadragers belangrijk. Zij weten van elkaar hoe het is om met een stoma te leven. De Stomavereniging houdt daarom regelmatig bijeenkomsten in de regio zodat leden en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten. 

Daarnaast krijgen bezoekers veel informatie over leven met een stoma. Bij deze bijeenkomst zijn vrijwilligers van de vereniging aanwezig. Zij kunnen vragen beantwoorden over verenigingszaken of onderwerpen die te maken hebben met het hebben van een stoma.

Aanmelden is niet nodig. Wie geïnteresseerd is kan gewoon binnenlopen en wordt gastvrij ontvangen door vrijwilligers van de Stomavereniging. 
Voor vragen over deze bijeenkomsten kunnen belangstellenden contact opnemen met Theo Thijssen via mail naar: zuid@stomavrijwilliger.nl

Meer weten over het werk van de Nederlandse Stomavereniging? Kijk eens op www.stomavereniging.nl


Onder nieuws en agenda zijn alle bijeenkomsten in alle regio’s te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant