Wethouder Bram Bots (Wmo en Zorg) wil namens de gemeente alle mantelzorgers in Valkenswaard bedanken.
Wethouder Bram Bots (Wmo en Zorg) wil namens de gemeente alle mantelzorgers in Valkenswaard bedanken. Jurgen van Hoof

Compliment voor mantelzorgers

Algemeen 496 keer gelezen

VALKENSWAARD - De jaarlijkse Dag van de Mantelzorg is op vrijdag 10 november. Het is de dag bij uitstek om te laten zien dat we veel waardering hebben voor onze mantelzorgers.

Wethouder Bram Bots (Wmo en Zorg): “In Valkenswaard geloven we in een samenleving waarin iedereen telt en we elkaar kunnen versterken en zo nodig helpen. Soms is ‘even helpen’ niet genoeg. En heeft een partner, ouder(s), kind, vriend of buur, langdurig hulp nodig. Hulp van een mantelzorger, zoals u. Voor deze inzet en toewijding, wil ik alle mantelzorgers van harte bedanken. Vanuit de gemeente willen wij mantelzorgers persoonlijk bedanken met een compliment in de vorm van het Valkenswaardkado, een lokale, cadeaubon, die te besteden is bij bedrijven in de gemeente Valkenswaard.”
De bonnen van 50 euro worden in november toegestuurd, rond de Dag van de Mantelzorg.

Aanvragen vóór 1 oktober

Als u als mantelzorger minimaal 8 uur per week, voor tenminste drie aaneengesloten maanden in 2023, meer dan gebruikelijke zorg verleent, kunt u het Mantelzorgcompliment aanvragen.
Voorwaarden zijn verder dat u niet betaald wordt voor de geboden zorg én dat degene die de zorg van u krijgt in de gemeente Valkenswaard woont.

U kunt het Mantelzorgcompliment aanvragen tot 1 oktober 2023 of uw zorgvrager kan het Compliment voor u aanvragen. (Er wordt één mantelzorgcompliment verstrekt per zorgvrager).

Aanvragen kan digitaal bij het Steunpunt Mantelzorg Verlicht via www.mantelzorg-valkenswaard.nl.
Vult u liever een papieren formulier in? Haal een formulier af bij de balie in het gemeentehuis in Valkenswaard. Of bel naar Mantelzorg Verlicht via tel.nr.:
088-0031 168

Mantelzorgers die al geregistreerd zijn bij Mantelzorg Verlicht, hebben al automatisch bericht en een aanmeldformulier thuis ontvangen.

Aanmelden Mantelzorg Verlicht

Mantelzorg Verlicht is hét steunpunt voor mantelzorgers in de gemeente Valkenswaard. U kunt het steunpunt telefonisch bereiken via tel.nr.:  088-0031 168, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur of via mail: info@mantelzorgverlicht.nl..

Meer informatie over het steunpunt is te vinden op:
www.mantelzorgverlicht.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant