Zo mooi kan een aquarium zijn maar soms loopt het niet zoals op de plaatjes en dan is een cursus handig.
Zo mooi kan een aquarium zijn maar soms loopt het niet zoals op de plaatjes en dan is een cursus handig.

Aquariumcursus bij De Kempvis

Algemeen 370 keer gelezen

DOMMELEN - Wie kent het niet? Enthousiast een aquarium aangeschaft want lekker gemaakt door mooie foto’s en video’s op internet, of door ingerichte aquaria in de dierenspeciaalzaak Nu staat er eentje bij u thuis. En dan blijkt het ineens niet allemaal zo vanzelf te gaan. In plaats van een mooi levend schilderij, kampt u met ergerlijke algen en gaan vissen eerder dood dan verwacht.

Er zijn ervaren aquarianen die dit allemaal al meegemaakt hebben en u kunnen helpen om een flinke stap vooruit te zetten bij het houden van een aquarium. Daarom organiseert aquariumvereniging De Kempvis voor u een aquariumcursus. In drie avonden wordt ingegaan op verschillende aspecten van de hobby. Het niveau is gericht op de basis van het aquariumhouden.

Deelname aan de cursus is gratis. U wordt ook niet verplicht lid te worden van onze vereniging (al zullen we u zeker vertellen wat de voordelen van een lidmaatschap zijn). Wel vragen wij u zich vooraf aan te melden zodat wij een idee hebben van het aantal deelnemers. Dat kan door een berichtje te sturen naar: dekempvis@dse.nl.

De cursusavonden zijn gepland op de donderdagen 19 oktober en 2 en 16 november. We beginnen om 20:00 uur en de cursus zal per keer tussen anderhalf en twee uur duren, inclusief pauze. De locatie is Bommel Partycentrum, Bergstraat 33 in Dommelen.

www.dekempvis.dse.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant