Belevingspark De Kleine Meer wordt helemaal opnieuw ingericht met nieuwe speeltoestellen zodat kinderen onbeperkt kunnen spelen.
Belevingspark De Kleine Meer wordt helemaal opnieuw ingericht met nieuwe speeltoestellen zodat kinderen onbeperkt kunnen spelen.

Werkzaamheden in belevingspark De Kleine Meer gestart

Algemeen 468 keer gelezen

VALKENSWAARD - Deze week zijn de werkzaamheden in het Belevingspark De Kleine Meer aan de Bosstraat gestart. De gemeente Valkenswaard, Kinderboerderij De Kleine Meer en het IVN Valkenswaard-Waalre hebben samen een plan opgesteld om het park op te waarderen. 

Het gebied wordt een voor iedereen toegankelijk (inclusief) belevingspark, waar kinderen onbeperkt kunnen samenspelen en niemand wordt buitengesloten. Het plan is dit voorjaar voorgelegd aan belangstellenden tijdens een inloopavond. De reacties zijn meegenomen in het ontwerp. 

De gemeente is maandag 11 september gestart met het verwijderen van de huidige speeltuin en het aanpassen van de omgeving zodat de nieuwe speeltoestellen geplaatst kunnen worden. Daarna zal het terrein verder worden afgewerkt en de overige inrichtingselementen geplaatst. Het streven is om voor de herfstvakantie 2023 het gehele werk te hebben afgerond. Meer informatie over het project is te vinden op:
www.valkenswaard.nl/belevingspark-de-kleine-meer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant